Monthly Archives - liepos 2023

Nauja klientų informavimo ir atsiskaitymo sistema!

Informuojame, kad SĮ „Kretingos komunalininkas“ įdiegė naują klientų informavimo ir atsiskaitymo sistemą. Šios sistemos naudojimas paprastas ir patogus bei leidžiantis operatyviai perduoti informaciją klientams. Naujai įdiegta klientų informavimo ir atsiskaitymo sistema apima Payment link ir SMS paslaugas, kurios iki šiol nebuvo naudojamos. Įdiegus šią naują sistemą klientai gauna reikiamą informaciją SMS žinute ir gali atlikti mokėjimus vos keliais mygtukų paspaudimais, o tam reikia tik mobiliojo telefono ir net nebūtinai išmanaus, tinka bet koks telefonas priimantis tekstines žinutes (tinka ir vadinamas „mygtukinis“ telefonas). Ši sistemos naujovė būtent įprastomis SMS žinutėmis leidžia pasiekti ir tuos vartotojus, kurių skaitmeniniai pranešimai paprasčiausiai nepasiektų.

Įdiegus SMS paslaugą, atsirado papildoma galimybė klientus operatyviai informuoti apie neapmokėtas sąskaitas,  o klientai turi galimybę patogiai ir greitai atsiskaityti. SMS žinutėje yra pateikiama nuoroda į įmonės savitarnos svetainę arba nukreipimo puslapį. SĮ „Kretingos komunalininkas“ šių metų birželio mėnesį sudarė bendradarbiavimo sutartį su UAB „Viena sąskaita“, todėl rekomenduojame už komunalines paslaugas mokėti ne tik per elektroninę bankininkystę, bet ir naudojantis šios licencijuotos mokėjimo įstaigos paslaugomis.

Siekdami patogumo klientams SĮ „Kretingos komunalininkas“ atnaujino ir savitarnos svetainę. Prisijungę prie atnaujintos savitarnos svetainės (https://savitarnakomkretinga.mokesta.lt/ ), savo paskyroje klientai gali peržiūrėti mokėtinas sumas, matyti atliktus mokėjimus, atsisakyti popierinių sąskaitų ir atnaujinti savo kontaktinius duomenis. Savitarnos svetainėje taip pat yra skelbiami ir kiekvienam klientui aktualūs įmonės informaciniai pranešimai. Jei klientas yra pateikęs savo el. pašto adresą, įmonė jam išsiunčia elektroninius pranešimus apie pokyčius jo paskyroje, pvz. naujai pateiktus mokėjimo pranešimus ar kitą svarbią informaciją. Be to būtina pažymėti, jog atnaujintoje savitarnos svetainėje veikia tiesioginio apmokėjimo funkcija, kuri leidžia tik kelių mygtukų paspaudimu atlikti mokėjimus. Apmokant už vietinę rinkliavą šiuo būdu netaikomi jokie papildomi aptarnavimo mokesčiai.

Tad norime paskatinti drąsiai jungtis prie sparčiai augančio klientų, kurie naudojasi šiomis paslaugomis, rato. Atsiskaitymas už komunalines paslaugas naudojantis šiomis sistemomis yra greitas, saugus ir patikimas.
Artimiausias mūsų tikslas – surinkti tikslius klientų duomenis, kad įdiegta efektyvia informacijos sklaidos bei aptarnavimo sistema galėtų naudotis kuo platesnis klientų ratas. Tikimės, kad šios naujovės pagerins klientų informavimą ir paskatins daugiau klientų naudotis SĮ „Kretingos komunalininkas“ savitarnos svetaine.

Kilus neaiškumams ar turint klausimų, prašome skambinti telefonu 8 (445) 78607, mūsų darbuotojai atsakys į iškilusius klausimus ir padės prisijungti prie savitarnos svetainės.

Pakeisti šrifto dydį
Pakeisti spalvų kontrastą